Forside

Bredsgårds Olga  sin første markprøve 1 pr

Det kunne kun blive en Pointer.  Skrevet af  Mette Højgård Have

 

Debbie. Et ny vidunder i huset

 

Nostalgi

1 pr ÅK: Mjølners Maggi v. A.P  

 

 

                           

                           1/10 2022 SJD’s vinderklasse ved Tønder.

1.vinder med CK Eng setter Zika, Anders F Andersen                                                                                                                                      2.vinder med CK Eng setter Tobølbjergs Sus, Søren Gotfredsen                                                                                                                          3.vinder med CK irsk setter Bjergaasens Siff, Heidi Nørgaard Jensen                                                                                                              4.vinder med CK Fugledes A Mille, Flemming Fille Sørensen                                                                                                                                  5.vinder Mjølners My, Jens Have                                                                                                                                                                                 6.vinder Eng Setter Black Jack, Allan Olsen

 

 Placeringerne på Dansk Pointer Klubs vinderklasse. 2022

1 vinder med Ck Krogsøgaards Gule Sia, Peter Due
2.vinder Top Point Ginn, Allan Bredsgaard/Klaus Olesen
3.vinder Fugledes Didi, Flemming Fuglede
4.vinder Fugledes Chack, Flemming Sørensen
5.vinder Mjølners My, Jens Have
6.vinder Spurvfugldalens Teddy, Martin Mortensen

  SJD Markprøve Salling d.5.3.2022 

Dette indlæg blev udgivet i wordpress.. Bogmærk permalinket.