Jens Have 70 år

                                                          

Den 24. maj fylder Jens 70 år.

I barndomshjemmet på Mors fik Jens i vuggegave kærlighed til pointeren. Så da han og Birthe stiftede bo i Mejrup blev Birthes boxer suppleret med pointere.

Jens blev snart bidt af markprøvesporten, og efterhånden blev han rigtig dygtig til at kigge emner ud i et hvalpekuld og dressere dem. Han har så afgjort hundetække og er utrættelig i sin dressur af de hunde, han har i sin varetægt. Der er hverken rist eller ro, hvis et eller andet brist er opstået mellem hund og mand.

Jens er meget vellidt i vort sogn, og han har hele sognet som træningsterræn, som han villigt stiller til rådighed for mange særdeles gode prøver, da man med rette kan sige, at i Mejrup og omegn er der fuglegaranti.  Læg dertil, at han efter vor mening er den hundemand i kommunen, som har haft flest stand på kommunale terræner. Han ved præcis, hvor han kan gå hen og finde fugl.

Birthe og Jens har en meget stor berøringsflade i pointerklubben, hvor de altid er villige til at give en hjælpende hånd. Sammen har de en stor viden om vor race i hele Skandinavien. At de ikke altid er lige enige her er jo kun en fordel, for så kommer man omkring nuancerne.

Jens har vundet hovedprøven to gange, ukk et par gange, har været derbyvinder og har flere udstiliingschampions i sin Kennel Mjølner, ligesom her også er jagtchampions.

Han er en af klubbens sølvpiskedrenge og har fået klubbens fortjenstmedalje i sølv.

Og tro os – der ligger mere sølvtøj og venter på den gamle mand og hans hunde.

Vi sætter meget stor pris på dit venskab, Jens, og det fryder os, at du stadig kan komme op i det røde felt, hvad enten du diskuterer hunde med Birthe eller os.

Et stort tillykke med de 70 år.

Carlo Nørtoft og Niels Mølgaard Ovesen